Gerard op Reis - Reisverslagen


Welkom op de website Gerard op Reis

Op deze website vind je foto's van mijn reizen en diverse reisverslagen. Onderaan deze pagina vind je ook meer over mijzelf.

Geschiedenis, natuur en andere culturen hebben mij altijd wel geinteresseerd, en sinds een aantal jaar ben ik toch wel een beetje verslaafd geraakt aan het reizen. Op mijn homepage probeer ik iets duidelijk te maken, waarom ik zo genoten heb van de reizen die ik tot nu toe gemaakt heb. Dit betreft naast de individuele reizen, inmiddels 27 rondreizen met Djoser of Sawadee naar de cultuurschatten van Egypte, Jordanië, Tunesië, Griekenland of Libië, de jungle en de bergen van Thailand, het prachtige landschap van Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, of IJsland, de overweldigende natuur van Patagonie, Maleisië/Borneo, Madagaskar of Namibië en Botswana of door bijzondere landen als Bhutan. Verder vind je hier foto's van een aantal korte reizen, zoals naar Japan en Polen, en fotoverslagen van een aantal stedentrips, zoals een stedenreis naar Londen, Parijs, Rome, Praag, Wenen, Boedapest en Florence.

Mijn mooiste reizen waren die naar Peru, Nieuw-Zeeland, Costa Rica, Oeganda en Ecuador. Ik vind het ontzettend leuk om deze reizen te maken, maar ook om deze reisverslagen te maken. Voor tips of suggesties hou ik me aanbevolen. Wil je reageren? Heb je vragen over mijn reizen? Stuur gerust een e-mail!
  NB. Ik plaats geen reclames of links naar commerciële sites.

`

BEZOCHTE LANDEN (58):


https://cmoreira.net/visited-countries-map


Ik gebruik deze website voor mijn reisverslagen,
maar onderstaande hyperlinks zeggen ook iets over mijzelf:

Natuur- en scheikunde vind en vond ik geweldige vakgebieden, daarom combineerde ik ze in deze studie aan deze universiteit en deed een promotie-onderzoek op het raakvlak van chemie en fysica. Foto's van de promotie-ceremonie op 18 maart 2003 zie je op deze website. Vanaf oktober 2002 werk ik op de research afdeling van een biochemisch bedrijf aan de ontwikkeling van groenere en natuurlijke producten en processen. Meer hierover lees je op mijn LinkedIn-profiel.

Mijn grote hobbies zijn naast reizen: wandelen, muziek luisteren, theater- en concertbezoek. Ik ben dan ook elke week minimaal één keer in een theater of concertzaal te vinden. Onder andere ga ik graag en vaak naar de concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en vind ik opera's en musicals geweldig (die combinatie van toneel, zang, muziek en emotie)

Dit lijkt mij wel voldoende. Het belangrijkste van deze site zijn immers....

MIJN REISVERSLAGEN

`